Aşama Aşama Satış Takibi – ‘Yeni’ Kuşbakışı Görünüm

Satış yönetiminin en önemli parçaları fırsatların tanımlanması ve takip edilmesidir. Bir satış fırsatı basitçe şöyle anlatılabilir: Birine birşey satma ihtimali.

TeamGram’da satış fırsatlarını kaydedebileceğiniz, güncelleyebileceğiniz ve satışlarınızı yönetebileceğiniz bir bölüm bulabilirsiniz. Satış süresince, yazacağınız tüm görüşme notları, gönderdiğiniz, revize ettiğiniz teklifler, aldığınız siparişler, yapılacak işler ve eklediğiniz dosyalar/fotoğraflar tanımladığınız satış fırsatına bağlanır. Böylece satışla ilgili her detayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Satış ilerledikçe, oluşturduğunuz fırsatın geçtiği aşamaları güncellemeniz, satışı daha iyi takip edebilmeniz için çok önemlidir. 

Kendi satış aşamalarınızı belirleyin

Her şirketin kendine özel iş akışı ve takip etmek istediği farklı satış aşamaları olduğunu biliyoruz. Satış takibi için öncelikle şirketinize özel satış aşamalarını belirlemelisiniz. 

Kontrol paneli > Fırsat Ayarları sayfasında “Fırsat aşamaları” sekmesine gelerek, hazır satış aşamalarının ismini ya da sıralamasını değiştirebilir, dilediğiniz isimde yeni aşamalar ekleyebilirsiniz.

Satış sürecinizi kuşbakışı deneyimleyin

TeamGram’da satış fırsatlarına kuşbakışı görünüm eklendi. Artık tüm satışlarınızı ve bulundukları aşamaları bir bakışta görebilirsiniz. Satış fırsatları sayfasında “Kuşbakışı” butonuna basarak bu yeni özelliği deneyimleyebilirsiniz.

İlerleyen satışları bir sonraki aşamaya sürükleyin bırakın

Satış fırsatları sayfasında “Kuşbakışı” görünüme bastığınızda, ilgilendiğiniz tüm satışlar ait olduğu aşamaları ile birlikte önünüze gelir. İlerleyen satışları bir sonraki aşamaya sürükleyin bırakın. Bu kadar kolay, bu kadar hızlı.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook