KOBİ’ler için Çözüm: TeamGram

Şirketler, müşteri ilişkilerini yönetmeye (CRM), yapılacak işleri takip etmeye ve satışlarını artırmaya yönelik çözüm arayışındalar. Biz de KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu bu konulara cevap verebilecek bir yazılımın ortaya çıkması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

TeamGram’ı yaparken 2 ana hedef belirledik:

Kolay Öğrenilmeli!

Deneyim ve araştırmalarımıza göre, KOBİ’lerin aradığı en önemli özellik; kolay öğrenilebilir olması. Ancak piyasadaki pek çok yazılımı öğrenmek için uzun süren eğitimler almak gerekiyor. Bu yüzden, TeamGram’ı her gün kullanmaya alışık olduğunuz sosyal ağlara benzer bir yapıda geliştirmeye özen gösterdik.

Ucuz Olmalı!

Bu tip yazılımlar için genelde kişi başı/aylık fiyat uygulanıyor. Tüm ihtiyaçları çözebilmek için de, şirketler birden çok yazılım satın almak zorunda kalıyor. Bu da haliyle, büyümeye çalışan şirketlere beklentilerinden yüksek maliyetler getiriyor. Biz ise, ekibinizin benzerlerinden daha uygun fiyatlarla yararlanabileceği ‘tek’ bir yazılımı olsun istiyoruz.

TeamGram kolaylıkla öğrenebileceğiniz, uygun fiyatlarda bir yazılım!

Geliştirdiğimiz yazılımın özelliklerine, kullanım şekline ve fiyatına karar verirken bu bahsettiklerimizi göz önünde bulundurduk. Böylece küçük işletmelere müşteri ilişkileri yönetimi, yapılacak işlerin takibi başta olmak üzere pek çok konuda büyük kolaylık sağlayacak “TeamGram” ortaya çıktı. TeamGram’ın, ekip içi ilişkileri güçlendirerek şirketlerin verimini ve satışlarını artırma yolunda kesinlikle önemli bir adım olacağına inanıyoruz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook