Etkin Toplantılar için 3 Kolay Adım

1. Toplantı Notlarını Paylaşın

Her toplantının sonunda, katılımcılardan birinin toplantı notlarını yazıp paylaşması önemlidir. Notları e-posta ile göndermek yerine TeamGram’de paylaşın. Böylece aldığınız kararların nasıl uygulandığını da izleyebilirsiniz. Bağlantılar kutusuna katılımcıları girmeyi unutmayın. Dilerseniz beyaz tahtanın fotoğraflarını notunuza ekleyebilir, bu toplantı notunu kimlerin görebileceğini belirleyebilirsiniz.


2. İşleri ve Sorumlularını Belirleyin

Toplantı sonunda kimin ne yapacağı belli olmalıdır. Belirlediğiniz aksiyon adımlarını ve sorumlularını TeamGram’e girin. Bunun için toplantı notunun sağ alt köşesindeki “Yeni iş” linkini kullanın. Karar alınan her aksiyon için ayrı bir iş tanımlayın.


3. Kararların Uygulanmasını Takip Edin

TeamGram, toplantıda alınan kararlarla ilgili işleri, toplantı notunun hemen altında göstererek takibini kolaylaştırır. Bunlara tıklayarak, her birinin ne aşamada olduğunu, ilerleme notlarını kolayca görebilirsiniz.


TeamGram, işinizi takip etmeyi kolaylaştırır. Sadece toplantı notlarınızı, yapılacak işleri değil, müşteri ilişkilerinizi, verdiğiniz teklifleri, aldığınız siparişleri de TeamGram ile kolayca takip eder, her yerden ulaşırsınız.

Daha rahat çalışır, daha çok iş yapar, daha başarılı olursunuz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook