Şirket İçi İletişimi Güçlendirmenin Yolları

Açık bir diyalog kurun

Ekibinizi şirkette olan gelişmeler, gelecek planları ve ilerlemeler hakkında haberdar edin. Dahası ekip arkadaşlarınızı yorumlar yazarak bu konularda sorularını sormaları ve fikirlerini söylemeleri için teşvik edin. Şirket çalışanları şirketin gittiği yönde bir rol sahibi olduğunu hissettiğinde daha güçlü iletişim kuracaktır.

Bilgi paylaşımını teşvik edin

Şirketinizde yapılan işler, müşteri ile görüşmeler ve satışlar hakkında ekip arkadaşlarınızı bilgilendirin. Ekip arkadaşlarınız büyük ihtimalle endüstri haberleri ve yeni trendler hakkında haberler, yazılar okuyordur. Onlara okudukları iyi yazıları paylaşmaları için bir platform sunun. Bilginin ekip çalışanları arasında paylaşılması şirketinizi güçlendirecektir.

Dosya ve görselleri tek kaynakta saklayın

E-posta kutularında saklanan önemli iş dosyalarına gerektiğinde ulaşmanız zor olacaktır. Ayrıca e-posta kutunuzda duran bilgilere sadece siz ulaşabilirsiniz, ihtiyacı olan bir ekip arkadaşınız ulaşamaz. Müşterinize gönderdiğiniz teklifleri, yapılan sunumları, çizimleri, sözleşmeleri ve işinizle ilgili başka tüm dosyaları saklayabileceğiniz tek bir kaynağınız olsun. Gerektiğinde şirkette herkesin gerekli bilgiye anında ulaşabilmesi şirketinizin verimini artırır.

Yeni çalışanların işlere hızlıca adapte olmasını sağlayın

Şirketinize yeni katılan bir çalışan normal şartlarda daha önce yapılmış işlere, yazılan notlara, yapılan satışlara ulaşamaz. TeamGram kullanan bir şirkette ise yeni çalışmaya başlayan kişi geçmişe doğru olanları okuyup hızlıca işlere adapte olmaya başlar. İlgileneceği bir müşteri ile ilgili daha önce neler yapıldığını, neler konuşulduğunu öğrenip daha güçlü bir duruş sergileyebilir.

Aradığınız bilgiyi anında bulun

Gerekli bilgilere saniyeler içinde ulaşmak şirketinizin başarısı için çok önemli. Ayrıca mobil uygulamalar sayesinde nerede olursanız olun gerekli bilgilere anında ulaşabilmelisiniz. TeamGram’da yazılan notlara etiketler ve #hashtag’ler eklenebiliyor. Arama kutusu sayesinde şirket içi bilgilere kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Önemli bilgiler, görüşmeler, dosyalar ve görsellere şirketinizdeki herkesin ulaşabilmesi, iş birliği yapabilmesi için merkezi bir platforma sahip olmak şirketinizi bir adım öne götürür. TeamGram, kusursuz iç iletişim ile ekip olarak çalışmanız için güçlü özellikler sunuyor.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook