Şirketlerde Satış Süreçlerini Kolaylaştıran Teklif Hazırlama Programı: TeamGram

Mobil uygulamalar ve web üzerinden kullanılabilen bulut tabanlı satış takip uygulaması TeamGram, yapılacak işleri, müşteri ilişkilerini, satışları takip etmeyi kolaylaştırıyor.

Satış profesyonellerinin en çok zamanını alan işlerden birisi teklif yazmak. KOBİ’lerin daha çok satış yapmasını amaçlayan web uygulaması TeamGram.com, teklif hazırlamayı daha hızlı ve hatasız hale getiren son sürümünü duyurdu. Bu güncelleme ile, satış profesyonellerinin sadece teklif hazırlamasını değil, gönderilen teklifleri daha iyi takip edip daha fazla satışa dönüştürmesini de sağlayacak özellikler TeamGram.com’a eklenmiş oldu.

Çoğu satış temsilcisi, zamanlarının sadece dörtte birini gerçekten satış yapmaya ayırabiliyor. McKinsey’nin global bir firma üzerinde yaptığı araştırmaya göre, satış temsilcileri zamanlarının %75’ini telefondan uzak, müşterilerinin sorularını cevaplamak için veri arayarak, teklif hazırlayarak veya teklifleri revize ederek, satışların durumunu takip ederek geçiriyor. Araştırma, satış temsilcilerinin zamanlarının çoğunu operasyonel işlere harcadığını ve müşteri ile iletişimde olup gerçekten satış yaptıkları zamanı arttırmalarının önemini  ortaya çıkarıyor.

 

TeamGram’ın teklif hazırlama özelliği  satış ekiplerinin işini kolaylaştırıyor

Özellikle KOBİ’lerin yapılacak işlerin takibini, müşteri ilişkileri (CRM) ve satış yönetimini daha kolay yapabilmeleri ve şirket içi iletişimin artmasına yardımcı olması için geliştirilen TeamGram.com’a yepyeni bir özellik eklendi: Teklif Yönetimi.

KOBİ’lerin önemli bir ihtiyacını karşılayan teklif hazırlama özelliği kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştı.

TeamGram.com, satış temsilcilerinin hergün sıklıkla yaptığı operasyonel işleri hafifletecek güçlü özellikler sunuyor. Kullanıcılar etkileyici satış tekliflerini TeamGram.com ile dakikalar içinde hazırlayıp, müşteriye gönderebiliyor. TeamGram.com kullanan şirketler, logolarını, kendilerine özel görselleri ekleyerek kurumsal formata uygun şablonlar hazırlayabiliyor. Satış temsilcileri TeamGram.com içinden e-posta olarak gönderdikleri tekliflerin ne zaman okunduğunu öğrenip, müşteriyi geri aramak için önemli bir bilgiye de sahip oluyorlar. Teklif kabul edildiğinde tek tıkla siparişe dönüştürebiliyorlar. Satış ekibinin iş yükünü büyük ölçüde hafiflerken, müşterilere daha fazla vakit ayırabilmeleri sağlanıyor.

TeamGram.com’un Müşteri Deneyimi Direktörü Can Bülent Büyükaycan, “Satış, KOBİ’nin can damarıdır. TeamGram.com’daki her özellik, kullanıcımız olan KOBİ’lerin daha çok satış yapmaları için tasarlanıyor. Onların sadece hatasız ve çekici teklifler hazırlamasına yardımcı olmakla kalmıyoruz. Teklflerin müşteriye e-posta ile gönderimini yapıyor, okunuduğunda haber veriyor, siparişe kadar olan takip sürecini de kolaylaştırıyoruz. TeamGram.com ile satış profesyonelleri daha kısa zamanda daha çok teklif hazırlayıp, daha sıkı takip ediyor, daha çok satış yapıyorlar.”

 

Mobil ekiplere büyük rahatlık

TeamGram.com, hem web üzerinden, hem de iPhone ve Android uygulamalarıyla mobil olarak da kullanılabiliyor. Satış temsilcileri, ofis dışında olsalar bile, cep telefonları ile teklif hazırlayıp tek tuşla müşteriye gönderebiliyor. TeamGram.com, ister sahada ister ofiste olsun, tüm çalışanların akıllı telefonlarından rahatlıkla erişim sağlayarak bilgi paylaşmasını ve ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşarak anında aksiyon alabilmesini sağlıyor. Ekipler bu sayede, istedikleri zaman istedikleri yerden yapılacak işleri takip edebiliyor, yorum yazabiliyor, iş arkadaşlarına görev atayabiliyor, dosya ve görsel paylaşımı yapabiliyor. Şirket yöneticileri ise tek ekrandan yeni satış fırsatları, verilen teklifler, alınan siparişler, tamamlanmış/gecikmiş işler gibi şirketin daha fazla iş yapmasına ve daha iyi çalışmasına yönelik tüm göstergeleri takip edebiliyor.

KOBİ’ler için sosyal medya kadar kolay kullanım

TeamGram.com, artık her gün kullanmaya alıştığımız sosyal medya platformlarına benzeyen kolay bir kullanım sunuyor. Daha önce hiç iş takibi veya CRM programı kullanmamış KOBİ’ler, eğitime gerek duymadan birkaç saat içerisinde kullanmaya başlayabiliyor.

TeamGram’dan 14 gün ücretsiz deneme
TeamGram’ın 14 günlük ücretsiz deneme süresi var. Şirketler hesap açıp kullanıcı sınırı olmadan tüm özellikleri ile TeamGram’ı deneyebiliyor.

 

TeamGram.com hakkında:

TeamGram İrlanda, Dublin merkezli bir firma. Türkiye’de arge merkezi bulunuyor ve tüm yazılım geliştirmeleri Türkiye’de yapılıyor. Türkiye’de ki KOBİ’lere Türkçe yardım merkezi ve sınırsız destek hizmeti de veriliyor. TeamGram her gün dünyada 80 ülkeden 2000’den fazla aktif kullanıcı tarafından kullanılıyor. Şirketler, internet olan her yerde web ve mobil uygulamalar üzerinden TeamGram.com’a girip işlerini takip edebiliyorlar. TeamGram daha ilk senesi olan 2016 yılında Altın Örümcek ödüllerinde finale kaldı.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook