Satışları arttırmak için doğru CRM yazılımı nasıl seçilir?

Müşteri İlişkileri Yönetim (CRM) yazılımınız, satış fırsatlarını daha iyi takip etmenizi, daha verimli çalışmanızı ve daha çok satmanızı sağlar. CRM’de başarının ilk şartı, ekibinizin her üyesinin sık sık ve severek kullanabileceği bir yazılımla işe başlamaktır.

İşte uzmanların önerileri:

Ekibiniz İçin CRM Yazılımı Seçerken:

Kullanılabilirlik her şeyden önemlidir. Yazılımı sadece sizin değil, tüm iş arkadaşlarınızın kullanacağını unutmayın. Kimsenin kullanamadığı bir yazılım, ne kadar özelliği olursa olsun şirketinize fayda sağlamaz.

Mobil kullanım önemlidir. Teklif, sipariş gibi karmaşık işlemleri mobil uygulamalardan rahatça yapabileceğinizden, gerektiğinde mobil bildirimler alabileceğinizden emin olun.

Seçtiğiniz Yazılımı Denerken:

Yazılımı tüm ekibiniz için aldığınızı unutmayın. Sizinle birlikte denemelerini teşvik edin, karar sürecine katılmalarını sağlayın.

Demo, yardım sitesi, online videolar gibi kaynaklardan faydalanmalarını teşvik edin. Soruları olduğunda destek ekibine ulaşabileceklerini hatırlatın.

Kullanırken:

Kayıt tutma disiplinini oluşturmaya önem verin. Her müşteri görüşmesini not almayı, her görüşme öncesi o müşteriyle yapılan eski notları gözden geçirmeyi alışkanlık haline getirin.

Yazılım kullanmak demek, her işlemi otomatikleştirmek demek değildir. İyi bir CRM uygulamasının amacı, satış ekibinizin becerilerini daha iyi kullanmalarını sağlamak olmalıdır. Onların yerine geçmek değil.

TeamGram, şirketinizde tüm satış süreçlerini ve yapılacak işleri yönetmenizi sağlayan güçlü bir iş aracıdır. Mobil uygulamaları, uygun fiyatları ve kolay kullanımı ile tüm ekibinizin kullanacağı bir CRM uygulaması için TeamGram’ı deneyin.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook