Teklif Hazırlama Programı ile Daha Hızlı ve Daha Çok Satın

1. Dakikalar içinde ilk teklifinizi hazırlayın

TeamGram’ın kolay kullanımı ve anlaşılır arayüzü sayesinde ilk teklifinizi hazırlamanız dakikalar sürer. Şirket logonuz, dilediğiniz görsellerle teklifinizi zenginleştirin. İndirim ve KDV oranlarını TeamGram hesaplasın.

2. Şirketinize özel şablonlarlar oluşturun

Şirketinize özel  kurumsal  teklif formatınızı oluşturun, şablon olarak kaydedin. Dilediğiniz kadar farklı şablon oluşturun. Satış ekibinizin iş yükünü %90’lara varan oranda hafifletin. Satışa daha çok vakit ayırmalarını sağlayın.

3. Müşterinizi ne zaman aramanız gerektiğini öğrenin

TeamGram içinden e-posta olarak gönderdiğiniz teklifi müşterinizin ne zaman okuduğunu öğrenin. Müşterinizi en doğru zamanda arayın.

4. Tekliften siparişe tüm süreci yönetin

Teklifinizin ister çıktısını alın, ister TeamGram’dan müşterinize e-posta olarak gönderin. Değişiklikleri kolayca revize edin. Tek tıkla siparişe dönüştürün.

5. Mobilden de kullanın

Mobil uygulamalarla nerede olursanız olun teklif oluşturun, gönderilmiş tekliflerinizi takip edin, notlar alın. Ekibinizle haberleşin.

TeamGram, şirketinizde tüm satış süreçlerini ve yapılacak işleri yönetmenizi sağlayan bulut tabanlı bir iş aracıdır. Mobil uygulamaları ve uygun fiyatları ile tüm ekibinizin kolayca kullanacağı CRM uygulaması TeamGram’ı deneyin.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook