TeamGram’da Son Yenilikler

Takip kolaylaştıran mini panolar  

TeamGram sol menüsünden ulaşılabilen pano sayfasında işinizle ilgili göstergelere hızlıca bakabiliyorsunuz. Artık TeamGram’ın tüm özellikler için minik panolar var.
İş listesi, satış fırsatları, teklifler ve siparişler sayfalarında üstte takip ettiğiniz kayıtlar hakkındaki verileri görebilirsiniz. Panolarda gördüğünüz rakamların üstüne tıkladığınızda ilgili kayıtlar listelenir.

Ör: Bana verilen işlerden gecikenleri listelemek için panoda “Gecikmiş”  olarak görünen 2’ye tıklıyorum. TeamGram bana geciken 2 işimi listeliyor.

Takvimde blok görünüm

İş listenizde ve özellikle “izin talep formu” gibi uygulamalarda, başlangıç ve bitiş tarihi olan kayıtlar artık takvimde blok halinde görülebiliyor. Bu şekilde üstüste gelen iş veya izinlerin farkedilmesi kolaylaştı.

Rusça dil desteği

TeamGram tüm dünyada kullanılıyor. Rusya’da bulunan kullanıcılarımızın isteği üzerine Rusça dil desteği de TeamGram’a eklendi. Önümüzdeki zamanlarda TeamGram’a başka diller de eklenecek.
TeamGram arayüz dilini değiştirmek isterseniz, sağ üstte profil resminiz ve kullanıcı adınız bulunan menüye tıklayın. Aşağı doğru açılan menüden Ayarlar’a gidin.

Ürün fiyatlarını toplu güncellemek için aktarım işlemleri

Ürün listenizde kayıtlı ürünlerin fiyatları değiştiğinde, TeamGram üzerindeki fiyatları toplu olarak güncelleyebilmeniz için bir kolaylık sağladık.

Ürün fiyatlarınızı güncellemek ve TeamGram’a aktarmak için aşağıdaki adresten detaylı bilgileri öğrenebilir ve destek ekibimize göndermeniz gereken excel şablonunu indirebilirsiniz.

https://yardim.teamgram.com/knowledge_base/topics/urun-fiyatlarini-guncellemek-icin-excel-sablonu

Tekliflere geçerlilik süresi eklendi

Teklif hazırlama özelliklere TeamGram’a eklendiğinden beri gelişiyor. 
Tekliflerinizde bir geçerlilik tarihi belirtebilirsiniz. Bunun için, teklifinizi oluştururken, “Diğer bilgiler” sekmesine gelip teklifinizin geçerlilik tarihini seçin.

Mobil uygulama yenilikleri

TeamGram’a yeni gelen tüm özellikler kısa bir süre sonra ücretsiz kullanabildiğiniz iOS ve Android mobil uygulamalarımıza da ekleniyor.

Temmuz ayında satışların takibi için ekibinize güç katacak özellikler mobil uygulamalarımıza eklendi. Tüm yeniliklerden faydalanmak için TeamGram mobil uygulamanızı mutlaka güncelleyin.

Kabul edilen teklifleri tek tıkla siparişe dönüştürün:
Kabul edilen tekliflerinizi cep telefonuzda teklif detay ekranının aşağısına gelerek siparişe dönüştürebilirsiniz. “Siparişe dönüşütür” butonuna bastığınızda ilgili teklif ile aynı içeriğe sahip yeni sipariş oluşturma ekranı karşınıza gelir. Varsa değişiklikleri yapın ve kaydedin.
Sipariş ve tekliflerinizi PDF olarak kaydedin.
Müşterinize gönderdiğiniz teklifleri ve siparişleri PDF dosyası olarak kaydetmek isterseniz, ilgili siparişin veya teklifin detay ekranında aşağıda “PDF indir” butonuna basın. 
Sipariş ve teklifleri e-posta olarak müşterinize gönderin, okunduğunda cep telefonunuza bildirim alın.
Müşterinize e-posta olarak göndermek istediğiniz sipariş veya final aşamasındaki teklifin detay ekranına gelin. Aşağıda bulunan “E-posta ile gönder” butonuna basın. Göndereceğiniiz e-posta adresini, konu başlığını ve metni yazarak gönderin. TeamGram içinden gönderdiğiniz teklif ve siparişler okunduğunda cep telefonunuza bildirim mesajı gelir. Satışınızı takip etmek için doğru zamanı öğrenin, müşterinizi en iyi zamanda arayın.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook