KOSGEB KOBİ’lerin Projelerini Destekliyor! Online CRM Almak için Fırsat!

KOSGEB’in “KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği” kapsamında yürütülen “KOBİ Proje Destek Programı” ile işletmelerin sorunlarını projelendirerek çözebilmesi ve KOBİ’lerde proje kültürünün yerleşmesi amaçlanmış, bu sebeple proje maliyetlerinin belli yüzdelerinin karşılanması sağlanmıştır.

Program ve Proje Limitleri
İşletmelerin; üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve bunlarla ilişkili alanlarda sunacakları projeler değerlendirilmektedir.
Program kapsamında ;
Makine, hammadde, malzeme için –>  sabitlenen toplam tutarın % 10’unu
Yazılım, personel, hizmet/diğer gider grupları –> her biri için % 40’ını  
geçmeyecek şekilde destek verilmektedir.
Yararlanmak için işletmenizi geliştirecek/problemini çözecek bir proje oluşturabilir, www.kosgeb.gov.tr üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şirketiniz Bir CRM Programına İhtiyaç Duyuyor Mu?

Şirketinizde CRM çözümüne ihtiyaç duyuluyorsa, KOSGEB projenize CRM yazılımını da dahil edebilirsiniz.

TeamGram size tüm satış süreçlerini ve yapılacak işleri yönetmenizde yardımcı olacak bulut tabanlı bir iş aracıdır. Mobil uygulamaları ve uygun fiyatları ile tüm ekibinizin kolayca kullanacağı CRM uygulaması TeamGram’ı projenize ekleyebilirsiniz.

Proje kapsamında bizden KOSGEB’e sunulmak üzere, 1 ya da 2 yıllık yazılım kullanım proforma faturası talep edebilirsiniz.

Böylece daha düşük maliyetlerle müşterilerle ilişkilerinizi güçlendirecek, iş takibinizi kolaylaştıracak bir yazılım edinebilirsiniz.  

Bir CRM çözümüne ihtiyaç duyup duymadığınızdan hala emin değilseniz TeamGram’ın 14 günlük deneme sürümünü kullanın ve işletmenizdeki değişimi gözlemleyin



* 1. ve 2. Bölgelerden bazıları: Ankara, Bursa, Eskişehir, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), İstanbul, İzmir, Edirne, Kocaeli, Konya…
* 3., 4., 5. ve 6. Bölgelerden bazıları: Balıkesir, Manisa, Gümüşhane, Erzincan, Kahramanmaraş, Samsun, Hatay, Kütahya, Nevşehir, Rize…
* Programın detaylarına ve bölgelerin tam listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: 
https://kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/1226/kobi-proje-destek-programi

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook