TeamGram’da Eylül Ayının Diğer Yenilikleri

Her ay TeamGram’ı yenilemeye ve yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz. Tedarikçi siparişleri, mobil cihazlarda cari hesap, yeni teklif filtreleri, sipariş şablonları ve Mailchimp entegrasyonu geçtiğimiz ayın öne çıkan yenilikleriydi. Bu konuları daha detaylı okuma için bloğumuzdaki diğer yazıları inceleyebilirsiniz.

TeamGram’a ufak tefek bir çok yenilik daha getirdik. İşte bu ayın diğer yenilikleri:

Teklif, sipariş ve özel uygulama belgelerini e-posta ile gönderin

TeamGram ile satış tekliflerinizi, siparişlerinizi ve özel uygulama belgelerinizi müşterilerinize e-posta ile gönderebilirsiniz. Üstelik TeamGram’dan e-posta ile gönderdiğiniz bu belgelerin müşteriniz tarafından ne zaman okunduğunu da kolayca takip edebilirsiniz.

Müşterinize göndermek istediğiniz teklif, sipariş veya belgenin detay sayfasına geldiğinizde sağ üstte bulunan e-posta ile gönder butonunu kullanın.

Ayrıca, teklif, sipariş veya özel uygulama belgelerinizi listelediğinizde, e-posta ile gönderilen kayıtların yanında küçük bir posta ikonu görebilirsiniz.

Posta kutunuza haftalık cari hesap özeti

Alacaklarınızı takip edebilmenin, tahsilatlarınızı zamanında alabilmenin en az satış kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunun için dilerseniz haftalık cari hesap özetinizi e-posta ile bildirim olarak gönderiyoruz.

Haftalık olarak cari hesap özeti bildirimi almak isterseniz, kontrol panelinde “Bildirimlerim” içine girerek “Haftalık cari hesap özeti” yanına işaret koyun. Her hafta sizi alacaklarınız, yapılacak tahsilatlar ve ödemeleriniz hakkında sizi bilgilendirelim.

Arama sonuçlarına cari hesap kayıtları da eklendi

TeamGram’da kayıtlı tüm bilgilerinize kolayca ulaşabilmeniz bizim için çok önemli. Aradıklarınıza anında ulaşabilmeniz için TeamGram içinde güçlü bir arama motoru barındırıyor. Yeni çıkan özelliklerle birlikte arama sonuçlarını da güncelliyoruz. Arama sonuçlarında artık cari hesap kayıtlarına yazdığınız açıklamalar da çıkıyor.

Aradığınız kişi, şirket, etiket ya da herhangi bir kelimeyi üstte bulunan arama kutusunda aratın. TeamGram size bu kelimenin geçtiği tüm sonuçları göstersin.

Küçük bir ipucu:
TeamGram, yazdığınız kelimelerle tam eşleşen arama sonuçlarını gösterir. Eğer benzer kelimeleri de aramak istiyorsanız yıldız (*) karakterini kullanın.

Örnek:
Dolap* şeklinde yapılan bir arama, “dolap” kelimesi ile başlayan tüm sonuçları getirecektir.: Dolapçı, dolaplar, Dolapdere gibi.

*dolap şeklinde yapılan bir arama, “dolap” kelimesi ile biten tüm sonuçları getirecektir: dönmedolap gibi.

Pano’da cari hesap güncel özeti

TeamGram sol menüsünden Pano’ya giderek şirketinizin TeamGram’daki bilgilerinin güncel bir özetini görebilirsiniz. Panoda gördüğünüz verilere tıklayarak ilgili sayfaya gider ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Pano’da artık Cari hesap özetinizi de görebilir, alacak ve borçlarınızı bir bakışta öğrenebilirsiniz..

Tekliflerde indirim yapılan ürünlerin orijinal fiyatını görüntüleyin

TeamGram ile teklif hazırlayan kullanıcılarımızdan gelen istek üzerine küçük bir geliştirme daha yaptık. Artık hazırladığınız tekliflerde indirim yapılan ürünlerin orijinal fiyatını üstü çizili olarak görüntüleyebilirsiniz. Böylece müşterileriniz de yapılan indirimi daha kolay farkedebilecek.


Fırsat mini panosunda satış temsilcisine göre satış tahminleri

TeamGram satışlarınızı aşama aşama takip edebilmeniz için birbirine bağlı bir çok özellik sunuyor. Satış fırsatları da bunların başında geliyor.

Kullanıcılarımıza potansiyel bir müşteri ile tanıştığında hemen bir satış fırsatı oluşturmasını ve satışın tüm aşamalarını bu satış fırsatı üzerinden takip etmesini öneriyoruz. Satış fırsatlarını kullandığınızda aynı satışı ilgilendiren tüm notlar, yapılan işler, teklifler ve siparişler birbirine bağlanır, takip edilmesi çok daha kolaylaşır.

Sol menüden satış fırsatlarına geldiğinizde mini panonun üstünden dilediğiniz satış temsilcisini seçerek sadece o kullanıcının ilgilendiği fırsatlarla ilgili verilere hızlıca ulaşabilirsiniz. Gerçekleşen satış toplamını ve kişisel satış tahminlerini görmenin işinize çok yarayacağını düşünüyoruz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook