Yenilikler: Akıllı E-Posta, Bildirimler, İstatistiklerim

TeamGram’a her gün geliştirmeye devam ediyoruz. İşlerinizi daha kolay takip etmeniz, daha verimli çalışmanız, daha çok kazanmanız için. Müşteri adaylarının otomatik olarak TeamGram’a aktarılması, Akıllı E-Posta, Bildirimler ve Kullanıcı istatistikleri ile ilgili yenilikleri keşfedin.

“Akıllı e-posta” ile TeamGram’da müşteri adayı, not, görev ve satış oluşturun

* “Akıllı E-posta” özelliği ile e-postalarınızı hesabınıza tanımlanmış adreslere yönlendirerek, TeamGram üzerinde yeni not, yapılacak iş ve satış oluşturabilirsiniz.

Bunun için TeamGram sol menüsünden Kontrol paneli>Akıllı E-posta sayfasına gelerek hesabınıza tanımlı adresi öğrenebilir ve e-postalarınızı bu adrese yönlendirerek nasıl not, iş veya satış oluşturabileceğinizi keşfedebilirsiniz.

* Aynı şekilde e-posta kutunuza gelen müşteri adaylarını da TeamGram’a aktarabilirsiniz. Bir değil birden çok e-posta kutusu için de iletim adresi oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz adreslere yönlendirdiğiniz e-postalar, TeamGram üzerinde, gönderen ismi, e-posta adresi bilgileriyle yeni bir müşteri adayı kaydedilmesini sağlar. E-posta gövdesindeki metinler de müşteri adayına açıklama olarak kaydedilir.

Yeni e-posta kutusu oluşturmak için TeamGram sol menüsünden Kontrol paneli > Müşteri adayı ayarları > E-posta kutusu sayfasına gelin.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıda E-posta kutusu bölümünü okuyabilirsiniz: https://yardim.teamgram.com/knowledge_base/topics/musteri-adayi-ayarlari

Web sitenizi ziyaret eden müşteri adaylarını otomatik olarak TeamGram’a aktarın

TeamGram’da belirlediğiniz alanlarla form oluşturarak web sitenizde yayınlayabilirsiniz. Böylece web sitenizi ziyaret edip formunuzu dolduran her kişi için otomatik olarak TeamGram’da bir müşteri adayı kaydı oluşur. Dilerseniz kaynaklarını farklılaştırarak bir değil birden çok web sitesinden veya sayfasından da müşteri adayı toplayabilirsiniz.

TeamGram’a aktarılan müşteri adayları değerlendirilmek üzere satış ekibinizin önüne gelir.
Müşteri adaylarınıza artık puan da verebilir, ilgilenecek satış temsilcilerinize puanlama sonrası paylaştırabilirsiniz.
 Müşteri adaylarını daha hızlı değerlendirebilmeniz için de Önceki ve Sonraki butonları eklendi.
Yeni web formu oluşturmak için TeamGram sol menüsünden Kontrol paneli > Müşteri adayı ayarları > web formu sayfasına gelin.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıda Web formu bölümünü okuyabilirsiniz: https://yardim.teamgram.com/knowledge_base/topics/musteri-adayi-ayarlari

* Zapier kullanıyorsanız, TeamGram ile entegre ederek müşteri adaylarınızın otomatik aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Sorularınız için destek ekibimize ulaşın.
Bildirimler
TeamGram’da sağ üst tarafta kullanıcı resminizin hemen yanına ‘Bildirimler’ eklendi. Artık sizi ilgilendiren konular hakkında güncel bilgilere daha hızlı ulaşabilirsiniz.  

İstatistiklerim

TeamGram Pano sayfasında sağ üste “İstatistiklerim” kısa yolu eklendi. Belirlediğiniz tarih aralıkları içerisinde TeamGram’da yaptıklarınızı kolayca inceleyebilirsiniz. Sol menüden Kullanıcılar sayfasına gelerek dilediğiniz kullanıcıların istatistiklerine ulaşabilirsiniz.
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook