TeamGram’da Yayınladığınız Web Formlarını Kullanmanın Üç Yolu

TeamGram’ın özelleştirilebilir web form özelliği, müşterilerinizden, müşteri adaylarınızdan ve tedarikçilerinizden CRM’inize önemli bilgiler kaydetmek için çok güçlü bir araçtır. TeamGram’da uzun bir süredir web form oluşturup, web sitenizde yayınlayabiliyorsunuz. Bunun için web sitenize formun kodunu eklemeniz gerekiyor.

Artık herhangi bir ihtiyacınız için oluşturduğunuz web formları TeamGram üzerinde yayınlayabilirsiniz. Böylece kendi web sitenizde kodlama işi yapmadan, sadece web formunuzun TeamGram adresini paylaşarak CRM’inizde veri toplamaya başlayabilirsiniz.

TeamGram’da nasıl web form oluşturup yayınlayacağınızı öğrenmek için ilgili destek yazımızı okuyabilirsiniz.

TeamGram’da hazırladığınız web formları kullanmak için onlarca yol bulabilirsiniz, aşağıdan sadece 3 tanesine göz atın:

Müşteri adayı toplamak

TeamGram üzerinde oluşturduğunuz formların adresini istediğiniz kişilerle paylaşarak formu dolduran kişilerin bilgilerinin CRM’inize kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Bir fuara gittiğinizi düşünün, masanızı ziyaret eden müşteri adaylarının bilgilerini formunuzu doldurmalarını sağlayarak toplayabilirsiniz. Formunuzun adresini WhatsApp veya sosyal medya kanallarından da paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasını da sağlayabilirsiniz.

Geri bildirim almak

Müşterilerinizle satış sonrası iletişim kurmak ve memnuniyetlerinden emin olarak daha sadık müşteriler elde edebilirsiniz. Müşterilerinize sormak istediklerinizi belirleyin ve bir web form hazırlayın. Formunuzun adresini paylaşın ve müşterilerinizden geri bildirim almaya başlayın. Bu özelliği servis taleplerini toplamak gibi daha birçok şekilde kullanabileceğinizi unutmayın.

Müşteri siparişlerini almak

Sattığınız ürünlere / hizmetlere bağlı olarak, bazı müşteriler online sipariş vermek isteyebilir. Özel bir uygulama oluşturun, müşterilerinizin hangi ürünü istediklerini seçmesine izin verin, bunlardan ihtiyacınız olabilecek ek bilgiler için alanları ekleyin ve sipariş formunuzun adresini müşterilerinizle paylaşın. Bu sayede müşterileriniz 7/24 sipariş verebilir ve siz de hemen siparişi hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook