Satış Yaparken Ekip Arkadaşlarınızla Yarışın

Satıcıların doğasında rekabet etmek ve daha fazla satışı gerçekleştirmek için fırsat kollamak vardır. Kullanıcılarımızın günlük satış aktiviteleriyle daha fazla eğlenmelerini istiyoruz ve bu yüzden TeamGram’a oyun mekaniği ekledik.

TeamGram Oyunlaştırma, şirketinizde iş birliğini artırmak ve eğlenirken daha fazla satış yapmak için ekip arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunlar sunar.  Bireysel kullanıcıları ise yüksek performansa teşvik etmek için rozetlerle ödüllendirir.

Oyunlar başlatın: Ekip arkadaşları arasında dostane bir yarış

Satış ekipleri halihazırda müşterilerle telefonda konuşuyor, müşteri adaylarını değerlendiriyor, toplantılar ayarlıyor, notlar yazıyor, teklifler gönderiyor ve satış kapatıyorlar. TeamGram kullanıcıları artık oyunlar başlatabilir, ekip arkadaşlarını davet edebilir ve yapılan bu satış aktiviteleri için puan kazanabilirler. Oyunun sonunda en çok puan alan kullanıcı hem oyunu kazanacak, hem de ofiste böbürlenmeye hak kazanacak.

Oyunlar, iş yerinizdeki motivasyonu ve iletişimi arttırmak için harikadır. Ekibinizde oyunu kim kazanırsa kazansın, şirketiniz kesinlikle kazanan olacak.

Oyun kurulumunu oldukça kolaylaştırdık. Öncelikle, sistem yöneticiniz, tamamladıkları satış faaliyetleri için katılımcıların nasıl puan kazanacağını gösteren kuralları tanımlamalıdır. Ardından, yeni başlatacağınız oyununuz için bu kurallardan seçim yapıp ekip arkadaşlarınızla yarışmaya başlayabilirsiniz.

Yeni rozetler kazanın: Başarılarınızın gurur verici bir koleksiyonu

Satış yöneticileri, satış temsilcilerini daha iyi performans göstermeleri için teşvik etmek ve bunları rozetlerle bireysel olarak ödüllendirmek için bazı hedefler belirleyebilirler. Rozetler, bir TeamGram kullanıcısı belirli bir süre içinde belirli bir hedefi gerçekleştirdiğinde sunulan ödüllerdir.

Örneğin, bir yönetici bir hafta içinde 10’dan fazla satış gerçekleştiren veya bir ayda 15 müşteriyi ziyaret eden bir satış temsilcisini ödüllendirebilir.

Rozetler, hedefe ulaşan kullanıcılara süresiz olarak verilir. Kazandığınız tüm rozetler koleksiyonunuzda gururla sergilenir. Sonsuza dek.

* Şirket hesabınız için oyunlaştırmayı kontrol panelinden etkinleştirebilirsiniz.

* Kurallar, oyunlar ve rozetler hakkında daha fazla bilgi edinmek için oyunlaştırma rehberini okuyun.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook