Google Takvim Entegrasyonu

Takvim etkinliklerinizi takip etmek için Google takvimi kullanıyorsanız, harika bir haberimiz var:

Artık, TeamGram ve Google Takviminiz arasında bağlantı kurabilir ve aynı etkinliğin iki takvim üzerinde de görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.

Bu bağlantı ile, TeamGram’da oluşturduğunuz takvim etkinlikleri Google takviminde de oluşur; mevcut bir etkinlikte yaptığınız değişiklikler ise Google takviminde de güncellenir.

Google takvim entegrasyonunu etkinleştirin, ekip arkadaşlarınızın etkinliklerini de görebildiğiniz takviminizi hemen kullanmaya başlayın.

 

Müşterilerinizle ilişkilendirin

TeamGram’da oluşturduğunuz takvim etkinliklerini müşteri adayları, kişi ve şirketlerinizle de ilişkilendirebilirsiniz. Ya da Google takvimde oluşturduğunuz etkinlikleri TeamGram’da görüntüleyip ilgili kayıtları ekleyebilirsiniz.

Böylece, TeamGram’da herhangi bir müşterinizin sayfasına gittiğinizde, ‘Takvim’ sekmesinden sadece o müşteriyle ilgili tüm etkinlikleri görüntüleyebilir ve iletişiminizi daha iyi planlayabilirsiniz.

Takvim bölümünden veya müşterinizin ‘Takvim’ sekmesinden hızlıca yeni bir etkinlik de oluşturabilirsiniz. Müşterinin sayfasından oluşturulan takvim etkinlikleri otomatik olarak müşteri ile ilişkilendirilir.

Yeni bir etkinlik oluştururken, ilgili olarak eklediğiniz ekip arkadaşlarınızın takvimine de bu yeni etkinlik otomatik olarak işlenir. Katılımcı olarak eklediğiniz e-posta adreslerine de etkinlik daveti gönderilir.

 

Nasıl?

TeamGram’ı Google takviminizle entegre etmek için erişim izni vermeniz gerekir.

Kontrol paneli > Entegrasyonlar sayfasında ‘Kullanıcı entegrasyonu’ sekmesinden Google entegrasyonu için TeamGram’a erişim izni verebilirsiniz.

Erişime izin verdiğinizde TeamGram sol menüsünde ‘Takvim’ bölümü yerini alır.

Takviminizi sadece sizin etkinliklerinizi ya da ekip arkadaşlarınızın da etkinliklerini gösterecek şekilde filtreleyebilirsiniz.

* Google Takvim Entegrasyonu ile ilgili detaylı bilgi için ilgili destek yazısını okuyabilirsiniz.

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook