TeamGram ile Satış Süreci Yönetimi

TeamGram'ın satış süreci sayfası, üzerinde çalıştığınız tüm satışları, hangi aşamada olduklarını, bunlarla ilgili yapacağınız işleri ve daha fazlasını kolayca takip etmenizi sağlar.

Satış Sürecini Aşamalara Ayırmak İşinizi Kolaylaştırır

Müşteri adayının bulunmasından, satışın gerçekleşmesine kadar geçilen aşamaları düşünün. Tanışma, sunum, teklif, pazarlık, sözleşme… Her bir satışın hangi aşamada olduğunu bilirseniz, yapacaklarınızı daha iyi planlar, önünüzü daha net görürsünüz.

Her aşama, TeamGram’ın süreç görünümünde ayrı bir kolon olarak gösterilir. Sistem yöneticiniz, kolon isimlerini, sayısını ve sırasını, şirketinizin satış sürecine uygun şekilde değiştirebilir.

Satış Fırsatlarınızı Kaydedin

Gerçekleştirmek için çalıştığınız her satış bir fırsattır. Gündeminizdeki satış fırsatlarını, süreç görünümün ilgili kolonlarına ekleyebilirsiniz. Bunun için turuncu renkli düğmeye veya ilgili kolonun altındaki + işaretine tıklayın.

Sürükleyip Bırakarak Güncelleyin

Satışlar bir aşamadan diğerine ilerlediğinde bunları bir kolondan diğerine sürükleyip bırakarak güncelleyin. TeamGram her aşamadaki satış fırsatlarının toplamlarını otomatik olarak hesaplar.

Gün Boyu Önünüzde Açık Tutun

Satış süreci sayfasından takibinizdeki işleri kolayca takip eder, bunlarla ilgili notlara, yapılacak işlerin hatırlatmalarına ve daha fazlasına ulaşır, ekibinizle ve yöneticilerinizle bilgi paylaşabilirsiniz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook