TeamGram’dan Şirketlere COVID-19 Destekleri

COVID-19 salgını sırasında ücretsiz ek hizmetler ve terfi seçenekleriyle uzaktan çalışmayı kolaylaştırıyoruz.

Özel Formlar Artık Tüm Planlarımızda Var:

COVID-19 salgını sırasında ekibiniz evden çalışırken, iç süreçlerinizde kullandığınız kağıt formları kolayca elektronik hale getirin. TeamGram üzerinden elektronik olarak oluşturabileceğiniz formlardan bazı örnekler:

  • Masraf formları
  • İzin formları
  • Servis formları
  • Denetim raporları
  • Ziyaret formları
  • … ve iç kullanımdaki diğer formlarınız

Elektronik formlarınızı evinizden doldurup ekibinizle paylaşabilir, arşivleyebilir, listeleyebilir, içeriğine göre arama yaparak bulabilirsiniz. Pro ve üzeri planlarda ayrıca web sitenizden doldurulabilen formlar oluşturabilir, doldurduğunuz bir formu onay için başka bir kullanıcıya gönderebilir, onayınıza sunulan bir formu elektronik olarak onaylayabilirsiniz.

TeamGram formları mobil uyumludur. Bu işlemlerin hepsini iOS ve Android uygulamamızı kullanarak da gerçekleştirebilirsiniz.

Son değişiklikler sonrasında, Starter planda 1, Pro planda 5, Premium planda 10, Enterprise planda ise sınırsız farklı türde form tanımlayabilirsiniz. Bütün planlarımızda, her bir formu kullanarak sınırsız sayıda kayıt oluşturabilirsiniz.

Ayrıca planlarının izin verdiği form limitine ulaşan ancak tüm kullanıcılarını bir üst plana geçirmek istemeyenler için de düşük maliyetli ek özel form paketleri oluşturduk. Daha fazla türde form tanımlamaya ihtiyaç duyarsanız lütfen bize yazın.

Formlar sadece şirketinizde sistem yöneticisi yetkisine sahip kullanıcılar tarafından tanımlanabilir, ancak onların yetkilendirdiği tüm kullanıcılarınız tarafından kullanılabilir. Özel formlarınızı oluşturmadan önce destek sitemizdeki bu sayfaya göz atın.

Sınırsız Sayıda Not Paylaşabilirsiniz:

Not ve yorumlarınız artık planınızın kayıt limitine dahil değil.

Uzaktan çalışan ekiplerin birbiriyle kolayca haberleşebilmesi ve bilgi paylaşabilmesi için tüm hesaplarımızda sınırsız not ve yorum hakkı bulunmaktadır. Bunların ekinde resim, çizim ve diğer dosyalar da paylaşabilirsiniz.

Ekibinizin paylaştığı notları haber akışı sayfasından kolayca izleyebilirsiniz. Diğer TeamGram özellikleri gibi haber akışı da hem web tarayıcı hem de mobil uygulamalarımız üzerinden kullanılabilir.

Dosyalarınız için Ücretsiz Ek Depolama Alanı:

Elektronik işe geçerken taranmış belgeler, çizimler ve diğer dosyaları TeamGram’da kaydetmeye olan ihtiyacınız artabilir. Dosyalarınızı not ve yorumlara, özel formlarınıza veya diğer TeamGram kayıtlarına ekleyeceğiniz özel alanlara koyabilirsiniz.

Tüm planların depolama alanlarını ücretsiz olarak 20 GB artırıyoruz. Bu ek kapasite, planınıza önceden dahil olan kapasiteye ek olarak yaklaşık 50.000 sayfa taranmış belgeyi TeamGram’da ücretsiz depolamanıza ve gerektiğinde her yerden kolayca ulaşmanıza imkan sağlar (Depolayabileceğiniz gerçek sayfa sayısı, kullandığınız tarama çözünürlüğü ve diğer değişkenlere göre farklılık gösterebilir).

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook