Teamgram CRM's new quote generator

Satış Teklifi Oluşturma Deneyimini Baştan Sona Yeniledik

Satış teklifleri hazırlamak için kelime işlemciler ve elektronik tablolarda değerli zamanınızı harcamaktan bıktınız mı? Satış tekliflerinin geleceğiyle tanışın: TeamGram CRM'in teklif hazırlama motorunda devrim niteliğindeki güncellemeleri kullanıma sunuyoruz. TeamGram CRM teklif motorunun yeni kullanıcı arayüzü, satış profesyonellerine benzersiz verimlilik ve kolaylıklar getiriyor. Yeni arayüzü kullanarak teklif hazırlama işini 20 kata kadar hızlandırın, müşterilerinizle güçlü ilişkiler kurmak için daha fazla zamanınız kalsın.

Özel Teklif Şablonlarıyla Yüksek Verim

TeamGram CRM teklif motorunun omurgası olan özel teklif şablonları, yeni sürümde de sorunsuz ve tanıdık bir teklif hazırlama deneyimi sağlamaya devam ediyor. Siz sadece teklife özgü verileri girin. Biçimlendirme, hesaplamalar ve etkileyici bir teklif dokümanı oluşturma gibi işleri TeamGram halletsin.

Kusursuz Bir Kullanıcı Deneyimi: Gerçek Zamanlı Önizleme

Yeni teklif hazırlama arayüzünde ekranın sol ve sağ bölümleri arasındaki dinamik etkileşim, bu güncellemenin en çarpıcı özelliği. Doğal kullanımlı sol kısım, satış teklifiyle ilgili temel soruları bir arada görüntüleyip cevaplamanız için ayrıldı. Sağ tarafta ise, solda girdiğiniz bilgilere göre güncellenen teklifin canlı önizlemesi var. Bu gerçek zamanlı görselleştirme, fiyat tekliflerini müşterilerin ihtiyaçlarına göre zahmetsizce düzenlemenizi kolaylaştırıyor.
TeamGram CRM's new UI has a split-screen view of quotes.
Sol tarafta seçimlerinizi yapın ve anahtar kelimelerin değerlerini girin. Sağ tarafta, yaptığınız değişikliklerle anında güncellenen teklifin canlı önizlemesini görüntüleyin.

Kolaylaştırılmış Veri Girişi: Artık Anahtar Kelime Aramak Yok

Yeni kullanıcı arayüzü ile veri girişini daha da kolaylaştırdık. Artık teklifin içinde geçen anahtar kelimeleri güncellemek için teker teker arayıp üzerlerine tıklamanız gerekmiyor. Teklif şablonunuzda kullanılan anahtar kelimeleri otomatik olarak keşfedip, hızlı veri girişi yapabilmeniz için bunları ekranın sol tarafında görüntülüyoruz. Ayrıca uygun olan durumlarda, girdiğiniz verilerle mevcut CRM kayıtlarınızı da güncelliyoruz ve böylece daha sonraki tekliflerde size daha da fazla zaman kazandırıyoruz.

Teklif Tarihleri ve Geçerlilik Sürelerini Yönetmek için Daha İyi Bir Yöntem

Elle yapılan hesaplamaları ve tarih güncellemelerini ortadan kaldırmak için teklif tarihlerinin ve geçerlilik sürelerinin belirlenme şeklini güncelledik. Yeni gelen otomatik tarih özelliği, teklif tarihini, teklifi finalize ettiğiniz tarihe eşitlemeyi sağlıyor. Böylece, hazırlanması uzun süren teklifleri kesinleştirirken artık tarihlerini güncellemeyi hatırlamanız gerekmiyor. Ayrıca artık teklifin hangi tarihe kadar geçerli kalacağını ele hesaplayıp girmek yerine, üzerindeki tarihten itibaren kaç gün süreyle geçerli kalacağını belirtmeniz yeterli.
TeamGram CRM somatik tarih seçimi
Artık teklif tarihinin otomatik belirlenmesini sağlayabilirsiniz. Teklifinizi kesinleştirdiğiniz zaman TeamGram tarih alanını kendisi günceller. Son geçerlilik tarihini de elle girmek yerine, teklifin kaç gün süreyle geçerli kalacağını girebilirsiniz.

Bölümler için Ayrı Düzenleme Düğmeleri ve Gizleme Anahtarları

Yeni kullanıcı arayüzü ile, teklifinizi oluşturan farklı bölümleri daha güvenli ve daha kolay düzenleyebilirsiniz. Bir bölümü düzenlerken diğer bölümlerin yanlışlıkla değişikliğe uğraması riskini azaltmak için artık her bölümün ayrı düzenleme düğmesi var. Teklifte yer almasını istemediğiniz bölümleri çıkartmak da kolaylaştı. Kapak sayfası ya da satış koşullarını çıkarmak mı istiyorsunuz? Gizleme düğmelerini kullanarak kolayca yapabilirsiniz.

Daha da yalın bir kullanıcı arayüzü için, bu düğmeleri ve anahtarları sadece gerekliyse gösteriyoruz. Aktif şablonda olmayan bölümlere ait düğme ve anahtarlar ekranınızda gözükmeyecek.

Fiyatlar Bölümünde Biçim Koruması

Fiyatlar bölümü bir satış teklifinin en önemli yeri. Bu bölümü de daha kolay ve güvenli hale getirdik. Artık bu bölümdeki metin değişiklikleri, fiyat tablosundan hemen önce ve hemen sonraki iki metin alanıyla kısıtlı. Böylece fiyatlar bölümüne metin eklemeye çalışırken yanlışlıkla kritik anahtar kelimelerin ve biçimlendirme kodlarının değişikliğe uğraması riski ortadan kalkıyor.

Teamgram CRM's pricing section now has added protection against accidental edits.
Fiyatlar bölümünde metin güncellemeleri artık fiyat tablosundan hemen önceki ön metin ve hemen sonraki dip metin alanlarıyla sınırlı. Böylece kazayla kritik anahtar kelimelerin ve biçimlendirme kodlarının silinmesi tehlikesi ortadan kalkıyor.

Dinamik İlerleme Çubuğu: Sürecin Neresinde Olduğunuzu Görün

Yeni kullanıcı arayüzü, üst kısımda teklif hazırlama işleminin tüm adımlarını ve bunların hangilerini tamamladığınızı gösteren dinamik bir ilerleme çubuğuna da sahip. Teklifi tamamlamak için hangi adımların kaldığını buradan takip edebilirsiniz.

Önizleme, Yeni Üst Çubuk ve Kolaylaştırılmış Durum Güncellemeleri

Teklif görüntülemeyi de daha müşteri odaklı hale getirdik. Önceden hazırladığınız bir teklifi açmak için üzerine tıkladığınızda artık müşterinizin göreceği şekilde size gösteriyoruz. Buradaki yeni üst çubuk, teklifle ilgili işlemleri daha kolay yapabilmeniz için yeniden düzenlendi. Hızlı güncellemeler için renk kodlu bir durum göstergesi ve müşterilerle zahmetsiz paylaşım için daha belirgin bir gönderme düğmesi var.

Teamgram teklif hazırlama menüsü TR

Yeni Arayüzün Gücünü Kullanın

Yeni kullanıcı arayüzünü tüm uyumlu TeamGram hesaplarına sunmaktan heyecan duyuyoruz. Mevcut şablonlarınız tamamen uyumluysa, hesabınız otomatik olarak bu sürüme geçirilebilir veya sistem yöneticiniz teklifler bölümündeki düğmeyi kullanarak geçişi sağlayabilir. Değilse, destek ekibimiz sorunsuz bir geçiş için yardımınıza hazır.

Yeniden tasarlanan teklif hazırlama arayüzü ile satışları daha hızlı sonuçlandırmayı, hataları ortadan kaldırmayı ve kişiselleştirilmiş teklifler sunmayı zahmetsiz hale getirmeyi hedefledik. İster deneyimli bir satış uzmanı, ister yeni başlıyor olun, TeamGram CRM satış performansınızı en üste çıkarmanız için geliştirildi.

TeamGram ekibi olarak sürekli yenilik ve gelişme için çalışıyoruz. Bu güncelleme de sizlere benzersiz bir deneyim sunma yolundaki adımlarımızdan biri. Dünyanın dört bir yanındaki satış ekiplerinin gücüne güç katan yeniliklerimizi izlemeye devam edin.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook