New features in TeamGram CRM

TeamGram CRM’de Yenilikler

Geliştirme ekibimiz yine boş durmadı. Önerilerinizi dinleyip yepyeni özellikler geliştirdi.

Satış ekiplerinin hayatını kolaylaştırmak ve hedeflerine daha kolay ulaşmalarını sağlamak temel amacımız. Bunun için sizden gelen geri bildirimleri de dikkatle dinliyor ve üzerinde çalışıyoruz. TeamGram CRM’e yakın zamanda eklediğimiz birçok önemli özellik var. İşinizi kolaylaştıracak yeniliklerimizden bazılarını hatırlayalım:

Daha Akıllı Bir Haber Akışı

Artık not yazarken bunun bir müşteri görüşme notu olup olmadığını, müşteriyle görüştüyseniz görüşmenin iyi mi kötü mü gittiğini belli eden etiketler ekleyebilirsiniz. Bunların dışında şirketinize özel etiketler de tanımlayabilir ve bunlardan uygun olanları seçebilirsiniz. Seçilen etiketler haber akışında her notun başında gösterilir ve notun tamamını okumadan içeriği hakkında hızlıca bilgi edinmeyi sağlar. Bunları haber akışınızı filtrelemek için de kullanabilirsiniz.

Akıllı Formlar: Seçilen cevaba göre farklı sorular sorun

Artık bir formdaki soruya verilen cevaba göre değişen takip soruları sorulmasını sağlayabilirsiniz. Böylece formlarınızı gereksiz alanlarla kirletmeden, sadece o durum için anlamlı olan soruları sorarak işinizin gerektirdiği detaylı bilgileri toplayabilirsiniz. Bu özelliği tüm kişi, şirket, müşteri adayı ve fırsat formlarındaki özel alanlarda kullanabilirsiniz.

Teklif Onayları için Yeni Mekanizmalar

Büyük tutarlı tekliflerin müşteriye gitmeden önce bir yönetici tarafından incelenip onaylanmasını ister misiniz? TeamGram CRM’in yeni onay mekanizması ile hangi departmanda yazılan tekliflerin hangi tutarın üzerine çıktığında kimden onay alması gerektiğini kurallarla belirleyebilirsiniz.

Ürünlerinizin Birden Fazla Fiyatı mı Var?

Bayilere, farklı ülkelerdeki müşterilere, nihai tüketicilere farklı fiyatlar mı uyguluyorsunuz? TeamGram CRM artık her ürün için birden fazla fiyat tanımlamanıza imkan veriyor. Dahası, teklif yazarken müşteriye uygun fiyatı otomatik önererek hız kazandırıyor. Detaylı bilgi için destek sayfamızı ziyaret edin.

Tekliflerinize Otomatik İndirimler

Teklif yazarken, müşteriye, ürüne ve zamana göre yapılacak indirimleri belirlemek zaman kaybettirebilir. Birbiriyle çelişen indirim kuralları tekliflerde hatalara yol açabilir. İndirim kurallarınızı TeamGram CRM’de önceden tanımlayın. Teklifi yazarken o teklifte uygulanabilecek inidirimler otomatik olarak listelensin. Siz sadece uygun indirimlerden birini seçin.

Ekstra Güvenlik Önlemleri Devrede

Şirketinizde TeamGram CRM kullanmak her zaman daha güvenlidir. Siber saldırılara karşı aldığımız önlemler bağımsız denetçiler tarafından periyodik olarak denetleniyor.
Ayrıca bilgilerinize erişimi daha güvenli kılmak için dilerseniz tek kullanımlık şifre ile iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) ve ofisinizin dışından erişimi engelleyen IP adresi kısıtlama gibi opsiyonel özellikleri de kullanabilirsiniz.

Yeni Entegrasyonlar

TeamGram CRM, artık çok daha fazla uygulama ile entegre çalışıyor!
İşte son eklenen entegrasyonlardan bazıları:

Bulut Santraller: TeamGram CRM kontaklarınıza çağrı yapmak, çağrıları yönetmek artık çok daha hızlı ve verimli. Bulut santral entegrasyonlarımıza yenilerini ekledik. Şimdi daha fazla PBX seçeneğiyle kolay çağrı yapabilir, görüşme bilgilerini TeamGram CRM’e anında aktarabilirsiniz.

Canlı Sohbet: JivoChat ile Web sitenize gelen ziyaretçileri TeamGram CRM’e müşteri adayı olarak kaydedebilir, yazışmaları takip ederek, müşteri iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Ön Muhasebe/Fatura: TeamGram CRM üzerinden oluşturduğunuz satış fırsatı ve teklifleri artık Logo İşbaşı üzerinden de hızla faturaya dönüştürebilirsiniz.

Özelliklerle ilgili daha fazla detay öğrenmek için Destek Portalı’na göz atabilirsiniz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook