Daha Çok Satış için 3 Güçlü Özellik

Satış yaparken bilgisayar başında daha az, müşterinizle daha çok zaman geçirmek istersiniz. TeamGram ile dosya ve email kalabalığında kaybolmaya gerek kalmadan satış süreçlerinizi kayıt altında tutabilirsiniz.

Satış ekibiniz için TeamGram’dan 3 özellik:

Satış Süreci 

Bir satış süreci başladığında, müşterinizle yaptığınız tüm görüşmeleri, gönderilen tüm dosyaları, yapılan tüm işleri kayıt altında tutmalısınız. Müşterileriniz, hiçbir detayı unutmadığınızda, işler zamanında tamamlandığında çok memnun olacaktır. Bu da aynı müşterinize ileride de satış yapabilmenizi sağlar.

Satışlarınızı TeamGram’da satış fırsatları ile takip edebilirsiniz. Satış süreci boyunca yapılan tüm görüşmeler, alınan notlar, yapılan işler, belgeler aynı yerde durur. İhtiyacınız olduğunda saniyeler içinde satış ile ilgili tüm bilgilere ulaşırsınız.

Teklif yönetimi

Satışlarınızı yönetirken tekliflerin takibini doğru ve hızlı yapabilmeniz, müşteri ilişkilerinizi daha da güçlendirecektir. Onay bekleyen tekliflerinizi listeleyip, ilgilenmeniz gerekenleri kolayca farkedebilmek satışlarınızı daha başarılı kılar.

TeamGram ile hızlıca satış teklifi hazırlayabilir, çıktısını alıp müşteriye gönderebilir, müşterinin istediği revizyonları kolayca yapabilirsiniz. Teklifiniz onaylandığında da tek tıkla siparişe dönüştürebilirsiniz.

Siparişler

Müşterinizle görüşmeler yaptınız, teklifler gönderdiniz ve en sonunda teklifiniz onaylandı. Artık siparişlerin müşteriye zamanında ulaştırılması gerekiyor. Satışı tamamlayan bu son aşamayı hatasız yapabilmek oldukça önemlidir.

TeamGram’da sipariş girerken müşteri kayıtlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Bir müşterinin sayfasına girdiğinizde o müşteriden aldığınız tüm siparişlerin listesine kolayca ulaşabilirsiniz. Sipariş girerken ürün tanımlayabilir veya daha önceden tanımlanmış ürünlerinizden hızlıca seçebilirsiniz.

Satış süreçlerinizi TeamGram üzerinden yönetmek, daha etkili satış yapmanıza ve müşteri memnuniyetini artırmanıza olanak sağlar.

Bugün, satış ekibinizi ileri götürecek bir adım atın ve TeamGram’la tanışın.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook