Doğru İş Takip Programını Nasıl Seçerim?

Yapılacak işleri yönetmek ve takip etmek için uygun yazılımı ararken karşınıza bir sürü seçenek çıkacaktır. Doğru seçimi yapmak için doğru soruları sormalısınız ve ihtiyacınızı karşılayan bir çözüm bulmalısınız. İşte, ekibiniz ve kendiniz için bir iş listesi programı seçerken sorabileceğiniz sorular:

1- Yeterince kolay mı?

İşlerinizi daha verimli yapmak, daha çok iş bitirmek için bir program arıyorsunuz. Günlerce yeni bir programı öğrenmek size ek bir iş olmamalı. İyi bir iş takip programını dakikalar içinde kullanmaya başlamalısınız.

2- Bireyler için mi ekipler için mi tasarlanmış?

İş takip programının temel amacını anlayın. Kendi başınıza kullanacağınız bir program arıyorsanız, çok fazla ek özelliğe ihtiyacınız olmayacaktır.
Şirketinizde ekibinizle birlikte kullanacağınız bir program arıyorsanız, bu program iş birliği yapmaya müsait bir yapıda geliştrilmiş olmalı.

3- Ekip arkadaşlarımın birlikte çalışmasına yardımcı oluyor mu?

Ekip arkadaşlarınız yapılacak iş hakkında yorumlar yazabiliyor mu? İlgili dosya ve fotoğrafları aynı iş içine kaydedebiliyorlar mı? Ekip çalışmasına yardımcı olan bi iş takip programı esnek olmalıdır: İşler kolayca filtrelenebilmeli, ekiptekilere görev verilebilmeli, işi yapanların aynı yerde iletişime geçmesi sağlanabilmeli.

4- Her cihazda kullanabilir miyim?

Günümüzde işinizle ilgili detaylara her yerden ulaşabilmek önemli bir hal aldı. İster diz üstü bilgisayarınızda, ister iPhone veya Android cihazınızla olun, işinizle ilgili tüm detaylara her an ulaşabilmenizi sağlayan bir program seçin.

TeamGram, gün boyunca önemli işleri dilediğiniz kullanıcıya atamayı, bunlarla ilgili notları,dosyaları, resimleri paylaşmayı kolaylaştırır. Cep telefonlarına hatırlatma ve bildirimler göndererek işlerin zamanında yapılmasını sağlar.
Tüm ekibinizle kullanabileceğiniz bir iş takip programı arıyorsanız, TeamGram’ı deneyin.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook