Şirket İçi Onayları Elektronik Formlarla Hızlandırın

Şirket içinde onay almayı gerektiren süreçleriniz var mı? TeamGram’a yeni gelen onay özelliği ile bu işlemleri hızlandırabilir, süreç yönetiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
  • İzin formları
  • Satın alma talepleri
  • Değerlendirme raporları
  • Harcırah formları

Formu doldurun, kimin onaylayacağını seçin ve kaydedin. Hangi form ne zaman onaylandı, hangileri reddedildi kolayca takip edin.

Onaylı formlar özelliği tüm TeamGram hesaplarında ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Hemen Deneyin:

Bugünden itibaren web ortamında denemenize açtığımız bu özelliği yakında mobil uygulamalarımızda da kullanmaya başlayabileceksiniz.

Sistem yöneticisi yetkiniz varsa aşağıdaki işlemleri hemen deneyebilirsiniz. Sistem yöneticisi değilseniz, yetkili kullanıcınızdan sizin için onaylı formlar oluşturmasını isteyebilirsiniz.

Formunuzu Tanımlayın:

TeamGram’ın “özel uygulamalar” özelliği ile dakikalar içinde istediğiniz formu oluşturup TeamGram’e ekleyin. Gerekirse yardım merkezimizin özel uygulama oluşturma ve form alanları tanımlama hakkındaki sayfalarından bilgi alabilirsiniz. Onay özelliğini eklemek için, 1. adımdaki “Diğer Bilgiler” sekmesindeki “Onay gerektirir” seçeneğini işaretleyin.

Doldurduğunuz Formu Onaya Gönderin:

Oluşturduğunuz uygulama, TeamGram’da sol menüde gözükecektir. Buna girin, yeni belge oluşturma düğmesine basın. Formu doldurduktan sonra en alttaki onay bölümünden formu kimin onayına göndereceğinizi seçin ve kaydedin.

Onaylayın:

Onayınızı bekleyen formları, ilgili uygulamaya gidip “Onayımı bekleyenler” listesini seçerek görebilirsiniz. Buradan bir belge seçin. Onay statüsünün yanındaki “Değiştir” kelimesine basarak bunu kabul veya reddedin.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook