TeamGram’da Son Yenilikler

Yeni özel alan – Coğrafi Konum

* TeamGram’ın tüm özelliklerine ihtiyaçlarınızı karşılayacak özel alanlar ekleyebiliyorsunuz. Kontrol panelinden özel alan eklemek istediğiniz özelliği seçerek karşınıza gelen sayfadan özel alanlar ekleyebilirsiniz. Bu ay özel alan türlerine “coğrafi konum” eklendi. İş listesi içerisine coğrafi konum için özel alan eklediğinizi düşünelim. Artık bir ekip arkadaşınızı yeni bir iş ile görevlendirirken işin yapılacağı konumu da harita üzerinde kolayca işaretleyebilirsiniz.

Mini panolarda departman seçimi

* Geçtiğimiz ay TeamGram’ın tüm özellikleri için takip kolaylaştıran mini panolar eklemiştik. Şimdi, iş listesinde dilediğiniz departmanı seçerek sadece o departmana ait işlerin durumunu görebiliyorsunuz. Mini panolarda detayını görmek istediğiniz rakamlara basarak belirtilen işleri listeyebileceğinizi de hatırlatalım.

Şirketlerde etiketler daha görünür

* TeamGram’a kaydettiğiniz kişi ve şirketleri ayırt etmek ya da gruplamak için etiketleri kullanabilirsiniz. Aradıklarınızı daha kolay bulmak, müşterilerinizi belirli gruplara ayırmak için etiketler oldukça güçlü ve faydalı bir özellik. Etiketleri, kullanımını kolaylaştırmak için daha görünür hale getirdik. Şirketler sayfasına geldiğinizde listelenen şirketlerin altında ait oldukları etiketleri de görebilirsiniz. Bu etiketlerden herhangi bir tanesine basarak aynı etikete sahip bütün kayıtları bir arada görebilirsiniz.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook