Satış Takibini Kolaylaştıran Yeni Özellik: Sıradaki Adımlar

TeamGram’a, satışlarınızı daha iyi takip etmeniz ve daha çok satışı tamamlamanız için kolay kullanımlı bir özellik ekledik: Sıradaki Adımlar.
Sıradaki adımlar, satış süreci boyunca yapmanız gerekenleri takip etmeniz ve zamanında hatırlamanız için harika bir araç.

Sıradaki adımı belirleyin

‘Satışlar’ sayfasında yeni bir satış oluştururken veya devam eden bir satışınızın sayfasında sıradaki adımı belirleyebilirsiniz. Takibinizdeki satışların hepsine sıradaki adımı tanımlayın ve satış takibini kolaylaştırın.

 

Tüm adımları bir bakışta görün

‘Satışlar’ ve ‘Pano’ sayfalarında ilgilendiğiniz tüm satışların sıradaki adımını ve tarihini listeleyin. İşlerinizi daha iyi planlayın, hangi müşterinizle ne zaman ilgilenmeniz gerektiğini bir bakışta görün.

 

TeamGram size hatırlatsın

Satışı başarıyla sonlandırmak için her detayı hatırlamanız ve zamanında aksiyon almanız gerekir. Satışın devam etmesi için atmanız gereken adım yaklaştığında TeamGram size e-posta göndererek, yapacaklarınızı hatırlatır.

 

Adım adım satışı tamamlayın

Satış süreci boyunca küçük küçük bir çok adım atmanız gerekecektir. Sıradaki adımı tamamladığınızda, TeamGram size bir sonraki adımı sorar ve satışınız gerçekleşene kadar bu adımları takip etmenize yardımcı olur.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook