Verimli bir 2018 yılı için 5 önemli yeni yıl tavsiyesi

 

Elveda 2017. Merhaba 2018.

Yeni yılın gelmesiyle, iş verimliliğimizi artırmaya yardımcı yeni kararlar almanın da vakti geldi.

İşte 2018’de daha üretken olmanıza yardımcı 5 önemli yeni yıl kararı:

# 1: Çalışma alanınızı daha iyi organize edin
Yılın başlangıcı organize olmak için en önemli zamandır. İşinize ivme kazandırmak için öncelikle iş araçlarınızı düzenlemeye zaman ayırın. Biriken e-postalarınızı temizleyin, bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri düzenleyin, masanızda kullanılmayan kağıtları toplayın ve yıla temiz bir başlangıç yapın.

# 2: Etkinliğinizi artırın
Herkes yeni yılda daha etkin olmak ister. Maalesef çoğu insan, Şubat ayına kadar bu konuya öncelik vermez. 2018’de daha çok iş bitirmek için, müşteri ilişkilerinizi daha iyi yönetmenize yardımcı olacak iyi bir görev yönetimi aracı edinin. Görev yönetimi araçları ekip iletişimini güçlendirir, dosya paylaşımını kolaylaştırır ve üretkenliğinizi artırır.

# 3: Daha fazla otomasyon yapın
Günümüzde iş akışlarını kolaylaştırmak otomasyondan geçiyor. Kendinize ve işinize daha fazla zaman ayırabilmek için, elle yapılan bazı işlerinizi otomatikleştirin. Örneğin, müşterilerinize gönderdiğiniz e-postalardan bir bölümünü MailChimp v.b. bir servis kullanarak otomatikleştirebilmek mükemmel olur. Özelleştirilmiş teklifler, müşteri grubuna özel içerikler, ve mevcut e-postaların kişiselleştirilmesi.

# 4: Satış sonrası destek ve mevcut müşteriye satış süreçlerini geliştirin
İtalyan ekonomist Pareto’nun ilkesine göre satışlarınızın %80’i müşterilerinizin sadece %20’lik bir kısmından gelir. Kazançlarınızın büyük bir kısmının aynı müşterilerden geldiğini düşündüğümüzde, müşterilerinize yeniden satış yapma ve satış sonrası destek hizmetlerinizi geliştirmelisiniz. Müşterilerinizi daha iyi anlamak, ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek için bir Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) çözümü kullanmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın: mutlu bir müşteri, her zaman size geri dönecek müşteridir.

# 5: Daha fazla iş bitirin
Her işletmenin aklında daha fazla satış vardır. Etkin bir satış yönetimi için iyi bir satış yönetim aracı gereklidir. TeamGram, müşteri ile görüşmenizden teklif hazırlamaya ve siparişin teslimine kadar tüm satış sürecinin eksiksiz yönetilmesini sağlar. Ayrıca, satış ekibinizin mobil uygulamalar ile her yerden, her cihazdan bilgiye erişebilmesine ve işlem yapabilmesine imkan verir.

TeamGram’ı Ücretsiz Deneyin
Herhangi bir sorunuz olduğunda size yardımcı olmamız için bize ulaşın.
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook