No-Code: Kod Yazmadan Kendi İş Yazılımınızı Üretin

Basit ihtiyaçlar için karmaşık yazılım projelerine girişmeyin. TeamGram ile dakikalar içinde form tabanlı özel uygulamalar geliştirip şirket genelinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Neler Yapabilirsiniz?

Formlar, listeler, tablolar ve takvimler kullanarak yönettiğiniz işler için bu harika özelliği deneyebilirsiniz.

Buradan Başlayın:

Yeni uygulamalar oluşturmak için menü çubuğunda Daha seçeneği altındaki Formlar’ı tıklayın (Bunun için sistem yöneticisi yetkisine sahip olmalısınız). 

5 Dakikada Kullanıma Hazır!

Özel uygulama oluşturma, 2 adımlı çok basit bir işlemdir:

  • Uygulamanızı Tanımlayın: İlk adımda, uygulamanıza bir isim verin ve bu uygulamayı kimlerin kullanacağını, ne yetkileri olacağını belirleyin. Oluşan formların onay süreci olacaksa onu da burada belirleyebilirsiniz.
  • Formunuzu Oluşturun: Bir sonraki adımda, formunuzdaki veri alanlarını belirleyebilirsiniz. TeamGram’daki tüm kayıt tiplerini kullanabildiğiniz gibi, yepyeni alanlar da üretebilirsiniz. Dilerseniz dosya eklentisi, konum koordinatları gibi gelişmiş alan tipleri bile kullanabilirsiniz. 

Tüm alanları ekledikten sonra formunuzu kaydedin. Hepsi bu kadar. Artık ekibiniz oluşturduğunuz uygulamayı kullanabilir.

Oluşturduğunuz özel uygulamalara Daha seçeneği altından ulaşabilirsiniz. Dilerseniz buradaki menü özelleştirme özelliğini kullanarak uygulamalarınızın menü içindeki yerini değiştirebilir, hatta daha kolay erişmek için onları üst çubuğa taşıyabilirsiniz.

Nasıl İstiyorsanız Öyle Görüntüleyin:

Özel formlarla oluşturduğunuz kayıtları farklı şekillerde görüntüleyebilirsiniz: Uygulama sayfasının sol üstündeki düğmeleri kullanarak bunlar arasında kolayca geçiş yapabilir, her bir görünümü özelleştirebilirsiniz:

  • Liste Görünümü: Kayıtlarınızı seçtiğiniz kriterlere göre listeler.
  • Takvim Görünümü: Kayıtlarınızı takvime yerleştirilmiş biçimde gösterir. Farklı durumdaki kayıtları farklı renklerde gösterebilirsiniz.
  • Süreç Görünümü: Kayıtlarınızı kolonlara ayırarak gösterir. Sürükle-bırak yöntemiyle dilediğiniz kaydı bir kolondan diğerine taşıyarak güncelleyebilirsiniz.

Hangi görünümü kullanırsanız kullanın, bir kaydın üzerine tıklayarak onun tüm detaylarına, eklerine, notlarına ve ilişkili olduğu CRM kayıtlarına ulaşabilirsiniz.

Web Sitenizi TeamGram’a Bağlayın:

Müşterilerin teklif isteme, servis çağırma gibi işlemleri web sitenizden başlatmasını sağlayarak daha verimli çalışabilirsiniz.

Bunun için web formu özelliğini kullanın. Müşterilerinizin web sitenizde doldurdukları formlar için TeamGram’daki uygulamanızda otomatik kayıtlar oluşturulmasını sağlayın.

Mobil? Elbette.

TeamGram’da oluşturduğunuz özel formlara TeamGram’ın iOS ve Android uygulamalarından da ulaşabilirsiniz.

Üstelik web sürümündeki özelliklere ek olarak heyecan verici yeni marifetlerle:

  • Konum belirleme ve haritalama servisleri
  • Fotoğraf ve video eklentileri için kamera desteği
  • Barkod ve QR-kod okuyarak seri numarası, ürün kodu gibi verilerin kolay girişi

İlişkilendirin:

Verilerinizi birbirinden habersiz çalışan farklı silolarda depolamayın. TeamGram’ın özel formlarıyla oluşturduğunuz kayıtlar, otomatik olarak diğer CRM kayıtlarınızla ilişkilendirilir. Tek tıkla bir kayıttan ilgili diğer kayıtlara geçebilirsiniz.

Aradığınızı Bulun:

TeamGram’ın güçlü arama motoru, oluşturduğunuz formlarla kaydettiğiniz bilgileri de tarar. Her aradığınız kolayca bulmanızı sağlar.

TeamGram Hesabınız Buna Uygun mu?

Tercih ettiğiniz abonelik planına göre, oluşturabileceğiniz uygulamaların sayısı farklılık gösterebilir. Planların özelliklerini buradan öğrenebilirsiniz. Eğer planınıza dahil olandan daha fazla özel uygulama oluşturmaya ihtiyacınız varsa destek ekibimize yazın.

Henüz TeamGram hesabınız yok mu? Bu özellik ücretsiz deneme hesaplarında da var. Hemen bir hesap açın.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook